雪膚屋 Skin Survival House

客戶見證

雪膚屋開業至今25年來,服務過萬客戶,治療師專業細心的服務,為每一位客人帶來滿意的效果。我們希望,為每一位客人帶來美的蛻變,找會最美的自己。

4/5
從雪膚屋開業我已幫襯Angie, 她人品老實不取巧,永遠從客人角度出發,用心做事,慢慢地我們成為了好朋友,至今已經二十多年。從前,我的皮膚也是唔錯的,但歲月不饒人,斑㸃漸漸在面上出現,所以再次找Angie幫手。昨天第一次做水光版激光療程,做完沒有任何不適,而且面上不會有任何痕跡,即時可以去街,唔須要閉關幾天,真的很方便,而且第二天早上明顯斑㸃細左淡左,所以很開心即刻whatsapp 話比Angie知道,我相信10次之內一定可以和斑斑説拜拜,呵呵,Angie,有妳同行真好!
 
Bonny
真實客戶
5/5

雪膚屋最初我認識係一間美容院,後來經朋友介紹Angel我識,至知係一間專業去班的美容公司,她細心講解有關班形成同點樣才能切底咁去班,另我開始有興趣一試,做左幾次後覺得D班淡左好多,皮膚亦白左同有收緊咁覺,另我有返自信,人都開心左,在此多謝各位咁專業員工同Angel。謝謝。

Laitim
真實客戶
3/5

本來對美容院有所芥蒂,但經歷了雪膚屋的去斑療程,結果令人驚喜,重現亮白肌膚,無論是服務丶儀器,甚至細心的招呼,以至專業的講解,令人更有信心及安心。

Anna
真實客戶